Tyylilajit

Luonnollinen tyyli

Luonnollisen tyylin edustaja pukeutuu rennosti, ja edustaa tarkoituksenmukaista ja normaalia pukeutumistyyliä. Materiaalit tuntuvat mukavalta päällä eivätkä ahdista, muoti on osittain nykypäivänä myös luonnollista, mutta se on yhdistetty trendikkääseen pukeutumiseen. Asusteita käytetään mukavuuden mukaan - huivit, pipot ym.
Väreinä on usein maanläheiset värit.



Luonnolliset hiukset ovat usein huolettomilla kiharoilla tai leteillä, eivätkä näytä liian laitetuilta. Hiukset leikataan helposti laitettaviksi ettei niistä tarvitse sen enempää huolehtia. 



Klassinen tyyli 

Klassinen pukeutuminen määräytyy laadun, ajattomuuden ja tyylikkyyden mukaan. Vaatemäärä ei ole se tärkein asia tällä tyylillä, vaan materiaalit ja värien sulautuminen keskenään. Muodin muuttuessa tyylikin on muuttunut, vaikka ajatonta se onkin, klassinen tyyli on rennompaa kuin aikaisemmin. Asusteina on näyttävät huolletut kengät ja korut ovat laadukkaita. 


Klassiset hiukset ovat huollitellut, suorat ja sileät. Esimerkkejä klassiseen hiustyyliin on esimerkiksi suora polkka, suora poninhäntä tai esimerkiksi sileä banaaninuttura, joskus voi oll myös pientä lainetta latvoissa eli klassista föönikampausta
Tässä muutama esimerkki:





Dramaattinen tyyli 


Dramaattinen pukeutuja ei halua jäädä pukeutumisellaan kakkoseksi, siksi valitseekin näyttävät vaatteet ja asusteet.
Vaatteiden ei tarvitse soveltua vartalonmalliin, sekä voivat olla epäsymmetrisia, vaatekaapista voi löytyä useita erilaisia vaatekappaleita, mistä löytyy kiinnostavia yksityiskohtia. Vaatteissa ei ole tärkeää ajattomuus eikä kestävyyskään - niitähän saa aina uusia.
Värit ovat voimakkaita ja niiden yhdistely värien mukaan ei ole tärkeää. 



Dramaattinen hiustyyli on nimensä mukainen ja se kerää katseita, hiukset voi värjätä eri väreillä mitkä kiinnittävät huomiota ja leikkaus voi olla mitä vain kuun ja taivaan väliltä. Kampaukset ovat erikoisia eikä niihinkään ole mitään erityistä tyylisuuntaa.




Romanttinen tyyli 

Romattinen tyyli on hentoja pastellivärejä, usein ei huomioida säätä asuvalinnoissa. Varma valinta on usein mekko. Suunnittelijoiden vaatteet ovat ykkösvalinta ja kehon muotoa korostetaan. 
Tyyli liittyy aina juhlaan ja leikkisyyteen, mikä näkyy kangasvalinnoissa: paljeteilla, kukkakuvioilla, pitsillä, sametilla tai hienolla villalla asustettuna tulee varmasti huomatuksi.


Romanttinen hiustyyli on kiharaa, lettiä ja pitkää. Kampaukset herättävät huomiota ja ovat todella usein haluttua. Kampauksissa ei ole tärkeintä sileys tai tarkkuus itseasiassa huolittelemattomuus on tässä tyylissä hyvä asia.





Oma tyylini


Itse olen bisnestyylinen henkilö, rakastan pitää kauluspaitoja ja jakkuja. Myös vllapaidat, farkut ja asuun istuvat huivit ovat omaan silmään ihania. Kotilohameet sopivat mielestäni kesään täydellisesti. 

- ainoa asia mikä ei iske on suorat housut poikkeavuutena tyyliin, mutta hei kaikki ovat erilaisia.






En ole mikään bisnesnainen, siis en ollenkaan tämä tyyli vaan on tarttunut itselleni. 

Muotihoroskoopin mukaan kalojen tyyliin kuuluu kukkakuviot ja pitsi mitä harvemmin tulee käytettyä, kesällä ehkä silloin tällöin. Väljien vaatteiden käyttö esimerkiksi neule ja löysät housut sopii itselleni. Eipä osunut oikein nappiin tämä, mutta yritys hyvä kymppi!

Kokeile omaa muotihoroskooppiasi ja testaa osuuko painamalla tästä.

Kommentit

Suositut tekstit