Eri meikkaustyylit

Näytösmeikki

Näytösmeikissä on huomioitava lavan koko - mitä isompi lava, sitä vahvemmat korostukset ja silmämeikki. Sama sääntö pätee valostuksen kanssa, sillä valo syö värejä, etenkin lämpimät värit häipyvät kovassa valotuksessa, siksi on kannattavaa käyttää värejä, missä sininen väri on pohjalla. 


Lavameikki
Ohessa oleva meikki on tehty keskisuurelle lavalle. 


Iltameikki discoon

Iltameikkiä tehdessä tulee ottaa huomioon missä iltaa tullaan viettämään esim. Kynttiläillallinen tai baari-ilta.

Verrattuna päivämeikkiin, mikä on hyvin hillitty on iltameikki peittävämpi ja värejä voi käyttää rohkeammin ja rajaukset voivat olla selkeitä ja tummia.
(Kynttiläillallisella varjot korostuvat, joten varjoja on turha tehdä kovin terävästi)

Huulipuna voi olla voimakkaan värinen haluttaessa.


Iltameikki discoon

Meikin värit on sovittava puvun, korujen sekä asusteiden kokonaisuuteen.

Iltameikki kynttiläillalliselle 


Iltajuhlameikki kynttiläillalliselle


Trendimeikki




Trendimeikin nimi kertoo jo olennaisen osan meikin kokonaisuudesta - meikki on tämän hetken muodin mukaista ja trendikästä. Highlight- puuteria voi käyttää normaalia enemmän ja ihon kuulto on tärkeää, kulmat ovat luonnollisen näköiset ja meikkiin voi lisätä glittereitä ja kiiltoa. 

Trendikästä on juuri nyt huomattavasti kiilto ja glitteri.

Luonnollinen meikki





Luonnollinen meikki on hyvin neutraali, jossa värejä käytetään hyvin vähän. Luomiväri on, jos sitä on laisinkaan, hilllitty. Huulet ja kulmat luonnollisen väriset ja näköiset. Poskipunaa käytetään tuomaan luonnollista hehkua ja meikkipohja on ohut.

Klassinen meikki

Klassinen meikki on aina tyylikäs, sillä se on ajaton. Meikkipohja on luonnollinen ja luomille voi käyttää klassisia värejä kuten esimerkiksi lämmintä ruskeaa. Rajaukset ovat selkeitä ja useimmiten klassinen huulipuna on punaisen sävynen.



Häämeikki

Morsiusmeikissä on tärkeintä muistaa morsiamen oma tyyli, miten meikki sopii mekkoon, hiuksiin ja hänelle itselleen. 
Meikkipohjan tulee olla luonnollinen, mutta tarpeeksi peittävä, että se korjaa ihovirheet. Meikissä on tärkeätä käyttää vedenkestäviä aineita. Puuteria kannattaa käyttää säästeliäästi niin, että se poistaa kiillon kasvoilta, muttei kuitenkaan itkiessä jätä kyynelvanoja kasvoille. Huulet ovat luonnollisen tai kirkkaan väriset ja poskia voi korostaa roosan väreillä. Korostuksia voi käyttää, mutta varjostukset kannattaa jättää kokonaan pois, riippuen tietysti siitä tahtooko morsian muokata kasvojen muotoja.




Kommentit

Suositut tekstit